Tulimaan Kennel
 
 

Tulimaan kotikennelissä Turun seudulla asustaa lapsiperheen parissa vauhdikkaita espanjanvesikoiria. Toinen kotoa löytyvä rotu on amerikankarvatonterrieri.

Koirat ja niiden kasvatus ovat minulle elämäntapa kunnioituksesta upeita koirarotujamme kohtaan. Tavoitteenani on hyväluonteiset ja terveet koiraystävät.

Biologina erityisen lähellä sydäntäni on rotujen geneettisen monimuotoisuuden vaaliminen ja luonneasiat. Tämä tulee esille myös jalostusvalinnoissani ja siksi pentuja syntyy tarkkaan harkituista yhdistelmistä.

Suuren mielenkiinnon kohteena minulla on eläinten käyttäytyminen ja luonteenpiirteiden periytyminen. Moni kasvateistani onkin päässyt mukaan tukikoiratoimintaan tai koira-avusteiseen työhön. Jokainen koira on kuitenkin jo kotikoirana tärkeä, rakas ystävä ja terapeutti omille ihmisilleen.

Päivitykset:

Pentueet

Kuukauden kuva

Ethän kopioi tai käytä kotisivuilla olevia kuvia, kiitos!

______________________________________________________

Kerron mielelläni koiristani lisää, joten ota yhteyttä p. 050-5161978 tulimaan@gmail.com


Teen trimmauksia ja sirutan koiria (Suomen kennelliiton tunnistusmerkintäoikeudet) sopimuksen mukaan.

Sini Okko

Vuosi 2021

Espanjanvesikoira: Valonpisaroita- pentue
Haluatko testata ennen pennun hankintaa kotonasi espanjanvesikoiraa allergian varalta? Onko koiranhankinta vielä keskustelun alla ja haluatte kokeilla, miltä koira-arki tuntuu?

Tulimaan koirakaveriapu tarjoaa mahdollisuuden kokeilla koira-arkea omassa kodissa muutaman päivän ajan. Allergiatestaukset toimivat parhaiten talviaikaan, jolloin siitepölyallergia ei tuo häiriötä.

Ihmisten huomiosta nauttivan  perro-tyttö Liljan kanssa olemme saaneet olla auttamassa perheitä. Tapaaminen kotonani on kuitenkin ensiaskel ennen kuin koiran voi saada “vuokralle”. Täällä pääset näkemään, millaisia perrot ovat, jos rotu on vielä vieras. Vuokraukset katsotaan tilannekohtaisesti koiran edun mukaan, aina se ei ole mahdollista, esim. ulkoiluttamiset vuokrauksen ajan tapahtuvat muualla kuin koirapuistoissa.

LILJA