Tulimaan Kennel
 
 

Tulimaan kotikennelissä Turun seudulla asustaa lapsiperheen parissa vauhdikkaita espanjanvesikoiria. Toinen kotoa löytyvä rotu on amerikankarvatonterrieri.

Koirat ja niiden kasvatus ovat minulle elämäntapa kunnioituksesta upeita koirarotujamme kohtaan. Tavoitteenani on hyväluonteiset ja terveet koiraystävät.

Biologina erityisen lähellä sydäntäni on rotujen geneettisen monimuotoisuuden vaaliminen ja luonneasiat. Tämä tulee esille myös jalostusvalinnoissani ja siksi pentuja syntyy tarkkaan harkituista yhdistelmistä.

Suuren mielenkiinnon kohteena minulla on eläinten käyttäytyminen ja luonteenpiirteiden periytyminen. Moni kasvateistani onkin päässyt mukaan tukikoiratoimintaan tai koira-avusteiseen työhön. Jokainen koira on kuitenkin jo kotikoirana tärkeä, rakas ystävä ja terapeutti omille ihmisilleen.

Päivitykset:

Pentueet

Kuukauden kuva

Ethän kopioi tai käytä kotisivuilla olevia kuvia, kiitos!

______________________________________________________

Kerron mielelläni koiristani lisää, joten ota yhteyttä p. 050-5161978 tulimaan@gmail.com


Teen trimmauksia ja sirutan koiria (Suomen kennelliiton tunnistusmerkintäoikeudet) sopimuksen mukaan.

Sini Okko

Vuosi 2022

Espanjanvesikoirapentue odotettavissa loppukesästä Palomalle ja Rafalle







Amerikankarvatonterrieripentue odotettavissa Ruulle elokuussa 2022








Tulimaan tilan eläimet ovat mukana mielen hyvinvoinnin tukemisessa vuorovaikutuskoirina elämänkriisin, surun tai sairauden kohdatessa tai vaikka koiriin totuttaessa, jos eläimet pelottavat tai niistä on jäänyt ikäviä kokemuksia.

Itselleni koirat ovat olleet nuoruudesta asti tärkeä voimavara ja sydämen suuri haaveeni on mahdollistaa samoja kokemuksia myös eteenpäin muille.

Minulta voi tiedustella koira-avusteisia vierailukäyntiaikoja, jossa voimme hengähtää hetken koiria tai pentuja rapsutellen.

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, jos koet, että voisin olla jollain tavoin avuksi.